Lifestyle Marketing Sociální sítě

Typy lidí na Instagramu aneb poznáváte se?

Škatulkujeme. Restaurace, obchody, zvířata i lidi. Je to přirozené, protože díky pomyslným škatulkám se dokážeme ve světě orientovat. Jelikož jsme ve 21.století, kdy máme více kontaktů na Facebooku než v mobilu, škatulkujeme i ve světě virtuálním.

Pojďme s trochou nadsázky nahlédnout do nitra instasvěta, kde se za tolika různými účty ukrývá tolik životních příběhů. Uznejte sami, že bez škatulek by se na Instagramu vyznal leda čert. 🙂

Jaké typy lidí na Instagramu vídáme nejčastěji?

P.S. Žádný typ ,,instantního“ člověka není myšlen urážlivě ani nikterak ve zlém. Účelem článku je vás hlavně pobavit.:)

#1 Foodielover

foodielover

Ať chcete nebo ne, jídelníček tohoto člověka znáte lépe než svůj vlastní! Víte, co #dnesji #dnespije i #dnessnida.


#2 Gymák


Jakto, že ,,gymák“ stihl ranní výběh, dopolední lekci jógy, odpolední hodinu spinningu a vy zase nic? Na tenhle účet zkrátka nechoďte, pokud jste právě dorazili v 8 večer z práce a hladově hledíte do lednice!

Zkrátka nám nezbývá nic než doufat, že ty svaly na všech fotkách jsou výsledkem usilovného zatínání.


#3 Minimalista


Při prohlížení instagramového účtu minimalisty máte pocit, jako byste si prohlížíte katalog Ikei. Bílé stěny, šedé doplňky a až nepřirozeně uklizeno. A tak si zoufáte, že váš byt prostě nikdy nebude hodný Instagramu… Nejspíš protože v něm prostě bydlíte.


#4 Stalker


Neunikne mu žádná vaše instastories, kterou mimochodem shlédne asi tak 5 minut od jejího zveřejnění. Srdíčkami u vašich fotek většinou šetří, ale je jisté, že je vidí mezi prvními. Tady je někdo stalker. (A nenechte se zmást mužským rodem, mnohdy to bývají právě ONY.)


#5 Obdelníkař


Uživatel tohoto účtu si buď libuje v bílých rámečcích a nebo ještě nepřišel na to, že InstaSize už vážně nepotřebuje.:) Seznamte se s obdelníkařem.


#6 Selfiečkář


Tenhle člověk je buď strašně krásnej, nebo si myslí, že je, nebo není, ale speciální efekt z něj krásnýho udělá. Řeč je o selfiečkáři, který má profil plný svých portrétů (mnohdy ze stejného úhlu, protože ten je evidentně ten nejlepší).


#7 Rich bitch


Tato slečna či dáma má evidentní vášeň pro Louisse Vuittona, Pradu a nicnedělání. 😀


#8 Cestovatel


Včera Machu Picchu, dneska London Eye, zítra Mars? Řeč je o cestovateli, kterému sakra závidíte. 🙂


#9 Depkař


Tmavé fotky natolik, že mnohdy jen hádáte, co na nich je. Příspěvky (s efektem vinětace!) jsou často doprovázeny deep komentáři, které vám připomenou, že život je vlastně hrozně naprd. Tady je někdo ,,depkař“


 #10 Mamča

Blogující mamči – nový fenomén sám o sobě.

P.S. Nevím, jestli sleduju špatný účty, ale s těma miminama se snad roztrhl pytel?


A jak to vidíte vy? 🙂 Řekla bych, že můj osobní Instagram je pořád někde mezi. 😀

[wdi_feed id=“1″]

Dejte mi vědět do komentářů, zda jsme se shodli nebo mi nějaká škatulka unikla!

Vaše

Podpis Diana Ella

Líbil se ti článek? Podívejte se na další inspiraci.

9 Comments

  1. Rich Bitch me pobavila 😀 😀 😀 😀 Jinak ja mam svuj IG jako „photo protfolio“ a take sleduji v postate jen fotografy a par pratel. Ale pokud bych se mela nekam zaradit, tak je to „obdelnikar“ a trochu cestovatel 😀 PS Ale asi by i nevadilo byt Rich Bitch, kdybych rich fakt byla 😀 😀 😀 😀 (ale postovat to na IG bych asi vlastne nemusela)

  2. Tak já jsem asi něco mezi cestovatelem, selfiečkářem a stalkerem 😀
    LENN

  3. Pěkný článek, pobavil 🙂 Ty miminka jsou teď hit mi docela přijde 😀 a sebe nevím kam bych zařadila, jsem takovej mišmaš řekla bych docela 🙂

  4. Haha, hlavně ten katalog ikeii mě pobavil a jinak tedy je to až smutné, kolik lidí se právě do oněh škatulek vleze! 😀 Ae sama nevím kam bych se zařadila! 😀 Jsem možná od všeho trošku! 😀 Články na podobné téma mám dva, tak určitě jukni:
    Lifestylebirdie – Jak být správná InstaBitch
    Lifestylebirdie – Jak mít správný fcking goof Instafeed

    1. Díky za linky, určo se mrknu.:))) Jinak souhlas, většinou jsme všichni trochu „mixlí“, tohle jsou spíš extrémy.😀

  5. Já jsem zatím #11 Citylover (neustálé fotky města:) a do budoucna určitě #8 Cestovatel. Ano, nesnáším #7 Rich Bitch, takový už jsou na ignore listu 🙂 a podle toho popisu budu hold asi i Tvůj #4 Stalker, i když některé Tvé příběhy vidím třeba až za 5 a půl minuty :))

    1. Tak super, díky za doplnění!😀 A já jsme samozřejmě za všechny „stalkery“ ráda ;). Je to spíš pro pobavení.:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *